06 29 08 15 74 info@mbeproductions.nl

Waar we trots op zijn:

01

Online Festival bij KWR Water

Een drie-daags evenement waarbij de Nederlandse waterbedrijven met elkaar luisteren naar onderzoekers van KWR Water. In opdracht van dB producties leveren wij het digitale platform en werken we mee aan de productie van de studio.

Program Course bij het Prinses Máxima Centrum
02

Prinses Maxima Centrum

Als specilist op het gebied van online events zijn wij door het Prinses Maxima Centrum ingeschakeld om een internationaal congres met sprekers en deelnemers over de hele wereld te produceren. We leverden licht, (draadloze) audio, camera’s, in-belverbindingen en het livestream platform.

03

Online Utrechtse Introductie Tijd 2020

Met een verbod op fysieke evenementen had de organisatie van de UIT een uitdaging. Samen met Mbe productions is er een professionele studio gerealiseerd waar 3 maal per dag een live uitzending plaatsvond.

Eventline bij KWR Water

04

Eventline

Je ontkomt er niet aan: livestreams. De corona-crisis bracht nieuwe inzichten voor een online platform waar deelnemers elkaar ontmoeten en interactief deelnemen aan evenementen. We hebben een fantastisch product gemaakt waar we heel trots op zijn. Dit op maat gemaakt platform is geschikt voor een combinatie van live-stream, interactie en veel content.

05

Kantoor omgebouwd tot studio

‘Nederland het gelukkigste land van de wereld’, is waar het team van 365 Dagen Succesvol al een aantal jaar hard voor werkt. De jaaropleiding-events die normaal offline plaatsvinden werd binnen no-time getransformeerd tot een evenement vanuit je huiskamer, dichterbij dan ooit.

06

Van visualisatie tot evenement

Onze 3D tekeningen worden op maat gemaakt. Door met elkaar dieper in de visualisaties te duiken komen alle elementen van een evenement eerder samen. We kunnen de puntjes op de i zetten, voordat we op locatie zijn. Dit resulteert in topprestaties.

07

Uitverkocht AFAS Live voor 365

365 Dagen Succesvol organiseert jaarlijks het grootste live seminar over liefde en relaties. AFAS Live was tot aan de nok toe gevuld met singles en stellen. De hele set is in 3D software ontworpen en uitgewerkt.  

Het Utrechts verkie

08

Het Utrechts Verkiezingsdebat

Voor 5000 Utrechtse Studenten die lid zijn van een vereniging heeft overkoepelend orgaan F.U.G. samen met de gemeente, Universiteit en Hogeschool in Utrecht krachten gebundeld en een debat mogelijk gemaakt. 6 politici gingen in gesprek over onderwerpen die boeiend waren voor de Utrechtse student.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Kom met ons in gesprek over jouw evenement en onderzoek of wij elkaar kunnen helpen. Onze dienstverlening is gebasseerd op een samenwerking waar onze opdrachtgevers, specialisten en wijzelf beter uitkomen.