06 29 08 15 74 info@mbeproductions.nl

volledige technische productie

FUG debat IN UIT-STUDIO

Tijdens een meerdaags programma leren nieuwe studenten van Utrecht hun stad, de verenigingen, sport- en cultuur kennen. Op de tweede dag van de Utrechtse Introductie Tijd vond het FUG debat plaats vanuit de UIT Studio.

 

Periode

11 augustus 2020

Opdrachtgever

Utrechtse Introductie Tijd, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht

Fotografie: UIT 2020, Even van Ommeren, Bas

Kilometer bekabeling

Manuren

Views

Licht armaturen

Draadloze audio kanalen

We leverden het ontwerp, de bouwtekeningen, alle sfeer- en studiobelichting, draadloze headsets, in-ear- en floor monitoring, LED schermen, camera’s, videoregie, livestream connectiviteit, intercomsystemen, de 6 meter ovale tafel met bijpassende stoelen, een open-look desk en decor met 3D logo’s, diverse plantage, personeel tijdens op- en afbouw en tijdens operatie.

Bekijk een compilatie van het FUG debat van 11 augustus 2020:

6 meter tafel

De mat witte ovale tafel van 6 meter, waar we tot 8 gasten en een presentator konden plaatsen, geplaatst op een eikenhouten vloer en zo opgesteld dat alle camerashots gemaakt konden worden. Speciaal voor het debat was de grote tafel een uitkomst om alle sprekers van de verenigingen een plekje te geven.

Audio

Met op het hoogtepunt 18 draadloze headsets waren we in staat om alle gasten en presentatoren te voorzien van een headset. Dit zorgt voor de beste overdracht met audio een prettige luister ervaring. De presentatoren waren voorzien van In-ear monitoring en daarnaast lag er voor de overige gasten nog een aantal floor monitors. Door alle devices in een netwerk te hangen waren we in staat om alle apparatuur op afstand uit te lezen en kon op inzet van extra mankrachten worden bespaard.

Video

De studio is voorzien van 6 LED TV’s van 55, 65 en 86 inch. De schermen boden zowel voor de gasten in de studio alsmede voor de kijkers thuis een weergave van filmpjes, visuals, stellingen en verschillende countdowns die onderdeel waren van het programma. Daarnaast waren er voor de presentatoren ook afkijkschermen waarop zij een draaiboek, klok en program feed konden bekijken, om precies te weten wat de volgende stappen in de programmering waren.

Camera’s

3 ENG camera’s en een slider zorgde voor tientallen mogelijkheden om de programma’s weer te geven bij de gebruikers thuis. Het doel was een dynamisch beeld te geven van de studio en de kijker middels het interactieve programma mee te nemen met de programmering. Het debat van de FUG werd door strak camerawerk beter in beeld gebracht dan ooit live heeft plaatsgevonden.