06 29 08 15 74 info@mbeproductions.nl

co-productie met db producties

Bedrijfstakonderzoek

Experts van KWR Water en de 12 Nederlandse waterbedrijven geven tijdens de BTO Festivalweek dagelijks presentaties over de uitkomsten van de vele Bedrijfstak onderzoeken. Het event is de coronaproof variant van de tweejaarlijkse BTO Onderzoeksbijeenkomst. In plaats van één online dag heeft KWR ervoor gekozen om verdeeld over de week dagelijks een boeiend programma van korte webinars en video’s aan te bieden. Alles vanuit de KWR studio in hun kantoor in Nieuwegein.

Periode

5, 8, 9 en
11 februari 2021

Opdrachtgever

KWR Water B.V.

dB producties

Sessies

Showdagen

Aanmeldingen

In samenwerking met collegabedrijf dB producties hebben we de technische productie van de BTO Festivalweek uitgevoerd. Het ontwerp, de productie en operatie werd met onze medewerking uitgevoerd op locatie bij KWR Water in Nieuwegein. De corona-maatregelen, sneeuwval brachten complexe veranderingen met zich mee waar we kort voor de productie op moesten anticiperen.

Naast de studio op locatie heeft Eventline het online platform gefaciliteerd waar alle deelnemende waterbedrijven, sprekers en andere geinteresseerden het drie-daagse live event konden volgen, konden meepraten en stemmen over allerlei vraagstukken. Alle webinars waren na afloop op verzoek van de klant enkele weken terug te kijken.

Online event

Het mooie kantoor van KWR Water was omgebouwd tot studio, waar het evenement plaatsvond. De deelnemende bedrijven kwamen normaal elke twee jaar samen in een congresvorm. De online variant van dit evenement bracht nieuwe mogelijkheden voor alle deelnemers, om op een frisse en moderne manier te kunnen deelnemen.

Eventline

Het Festival platform wat speciaal voor KWR Water is ingericht is in 2020 ontworpen door het team van Eventline. Eventline biedt organisaties een plek om online en hybride evenementen te laten plaatsvinden. Het platform heeft uitgebreide mogelijkheden om gebruikers via de gewenste route door het platform te laten klikken. Interactie met de deelnemers is een van de belangrijkste pijlers van Eventline. Er wordt nog steeds ontwikkeld om het platform te verbeteren, uit te breiden en nieuwe integraties mogelijk te maken. 

Co-productie

David, eigenaar van dB producties en Michael, eigenaar van Mbe productions kennen elkaar vanuit diverse samenwerkingen in de evenementenbranche. Hun samenwerking is voor veel organisaties een uitkomst. Samen met een team vaste specialisten op diverse gebieden brengen dB producties en Mbe productions evenementen op een next-level.

Livestream

Alle sessies werden met een uitgebreide cameraregie in beeld gebracht en waren via Eventline live te volgen en daar ook terug te kijken.

Camera’s

3 ENG camera’s en een slider zorgde voor tientallen mogelijkheden om de programma’s weer te geven bij de gebruikers thuis. Het doel was een dynamisch beeld te geven van de studio en de kijker middels het interactieve programma mee te nemen met de programmering.